31 Mart 2015 Salı

GELİN ÇANTASI (KREPLİ TATLI ) NASIL YAPILIR?

GELİN ÇANTASI 


       Yine çocukların çok seveceği, beş çayına pratik lezzetli bir  tatlı yapmaya ne dersiniz? Krep hem böreğe,  hem de tatlıya ayrı bir lezzet katıyor. Sizde benim gibi  farklı tatlar denemeyi ve ikram etmeyi seviyorsanız mutlaka yapın derim. Öyleyse tatlı yapmaya hazır olun.

24 Mart 2015 Salı

NEŞELİ QUİLLİNG' TE YARIŞMAYA KATILDIM DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUM

       
       Sevgili bloger arkadaşlarım Neşeli Quilling 'in düzenlediği yarışmaya bu resimle   katıldım linke   .YARIŞMA RESMİNE TIKLA        tıklayıp resmi beğenip bana destek olursanız sevinirim.
       Şimdiden Teşekkürler.      

15 Mart 2015 Pazar

Nur Elam Çekiliş


   Sevgili arkadaşım Emel 'in bloğundaki çekilişe herkesi bekliyoruz. Katılmak için Nur - ela. M Çekiliş tıklayın.


BENİM TUTKUM ÇEKİLİŞ

     Bloglar arası  desteğe ne dersiniz? O zaman bu çekilişe mutlaka katılın derim.  O zaman hemen linke tıklayın .  Benim Tutkum Çekiliş

14 Mart 2015 Cumartesi

QUİLLİNG' TEN TABLO


 
 
    Sonunda quilling çalışmalarım çerçevelendi. Gittiğim kursun sergisinden sonra duvarımın en güzel yerinde , yerini alacak . Quilling - Kağıt Kıvırma Sanatı çok zevkli bir sanat. Kağıtların ellerinizde şekil alıp sonra çerçevede ölümsüzleşmesi daha da zevkli.

                

               
   
    Bunlarda semazenlerim. Quilling de kâğıt şeritlere istediğiniz şekli verebilirsiniz. 
     El emeğinizi ve hayal gücünüzü alın hiç kimsede bulamayacağınız, size özel tasarımlar yapıp kullanın. 
     Quilling hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz bloğumu inceleyiniz. 
      Sevgiyle kalın. 

8 Mart 2015 Pazar

NESTLE CAFFEE MATE

       Fikrimühim  sayesinde elime ulaşan Nestle Coffee Mate Köpüklü süt tozunu, benim gibi Kahveyi şekersiz ve sütlü sevenlere tavsiye ederim. Önce köpüğün sonra sütlü kahvenin tadına varın.

1 Mart 2015 Pazar

PUF KEK NASIL YAPILIR?

PUF KEK 

        Çocukluğum da en çok sevdiğim bir lezzetle tanıştıracağım. Bu kadar çok bakkal malzemesi yoktu, ha deyince alamaz , alınca da hemen bitsin istemezdik. Tanıtacağım bu tarif şimdilerde her yerde var. Ama kendi  elinizle yapıp, gözünüzle görmek istemez misiniz?  Hatta istediğiniz gibi süslemek? Tatlı olsa da  yesek dediğiniz zaman,hemen yapıp çocukluğunuzdan parçalar hissetmek istediğiniz zaman yapabileceğiniz bir tarif. Hatta çocuklarınıza, Misafirlerinize ikram edebileceğiniz bir tarif. ......PUF .Bir çoğunuzun hatırladığına eminim. Ben bu tarifi instagramda takip ettiğim  , aynı zamanda adaşım olan ŞÜKRAN KAYMAK' tan aldım. Kendisine de teşekkür ediyorum.