28 Aralık 2014 Pazar

SOSLU BADEM ' DEN GELEN YIL HEDİYELERİM


         Hediye almayı ve vermeyi çok seviyorum. Hediye verdiğim sevdiğimin yüzündeki o tebessüm ve içten teşekkür beni çok mutlu ediyor. Hele birde her parçasına tamamen elimin değdiği , gözüm nuru hediyelerse , o mutluluk iki katına çıkıyor. Bir de tanımadığın, görmediğin ve  sesini bile duymadığın biri ise mutluluk ile birlikte heyecan da duruyorsun. Bu duygu tatmak için Mavi Dükkan
bloğundaki yıl başı çekilişine katıldım.Bu fırsatı verdiği için çok teşekkür ediyorum.   Hemen hediyelerimi hazırlayıp eşleştiğim arkadaşıma vakti geldiğinde gönderdim . Tabi hediyelerimi de aldım.              Bu etkinlik sayesinde sıcak,  samimi, içten bir arkadaş ile tanıştım. Seni tanıdığıma çok memnun oldum Dilek 'ciğim .  Soslu Badem 'e teşekkür ederim. Hediyelerime gelince;


Çantada ve evimin her köşesinde eksik etmediğim el kremleri. Cildim kuru olduğu için vazgeçemediğim ürünler içerisinde yerini aldı ve kullanılmaya başlandı. 


Çocuk olunca bir yere gitmek zor. 2 kat poşet, çanta taşımak gerekiyor kendi kıyafetler, malzemeler hariç. Bu ürünler sayesinde annemlere giderken o kozmetik çantasını taşımak zorunda kalmayacağım.


Bunlarda oğluşumun Dilek ablasından hediyesi. Tabi annesi yiyemeyecekti ama şekeri düşünce kenarını tırtıkladı. Gerisi oğluşumun. 


Katı sabun çok tortu bıraktığı için sıvı sabun kullanıyorum. Benim gibi kokoş birine de Madam K Koko yakışır. 


Kızım olsaydı bir örnek takardık bantlarımızı ama artık sırayla ben takacağım bu güzel tokaları.


Terzi kendi söküğünü dikemezmiş.  Onca Ayraç yaptım ama bir ayracım yok. Ayracımı yapar yapmaz kitabımı okuyacağım.

            Yeni yıl sana sevdiklerinle beraber mutlu,  huzurlu, sağlıklı gelsin. Herşey için teşekkürler Soslu Badem mutlu kal.